ΠΑΣΟΚ και ΔΕΞΙΑ θέλουν να μας αποτρελάνουν!

Μέχρι τις εκλογές, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ προσπάθησαν να μας τρελάνουν…
Τώρα, μετά τις εκλογές, θέλουν να μας αποτρελάνουν!
Μέχρι τις εκλογές και εν μέσω της διαδικασίας εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού με τον γενικό τίτλο «δημοσιονομική προσαρμογή», επιδίωξαν με χρήση όλων των μηχανισμών προπαγάνδας ,σύγχυσης και ενός διαρκούς εκφοβισμού κυρίως των μέχρι χτες ψηφοφόρων τους , να παρουσιάσουν τη μετατροπή της Χώρας σε Μπανανία και των Ελλήνων σε εργάτες των τρείς κι εξήντα , ως τιμωρία την οποία πρέπει να δεχτούμε για την άσωτη ζωή μας…
‘Χρεοκοπία’, ‘Θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ’, ‘Θα μας αποβάλλουν από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαική ένωση’, ‘θα μείνουμε χωρίς ζάχαρη,χωρίς…χωρίς….’
Ή
θα δεχτούμε τις τρείς κι εξήντα, θα δεχτούμε και λιγότερα αν πρέπει, γιατί η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαική ένωση, ανήκει στην Δύση!
Το αλησμόνητο «ψωμί κι ελιά και Κώτσο Βασιλιά», ξανατέθηκε από το ίδιο κατεστημένο σήμερα ως «Φτώχεια κι όποιος αντέξει, μα θα’χει ευρώ στην τσέπη»…
Αυτή ήταν κυρίως η επιχειρηματολογία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ στην πορεία προς τις εκλογές, που με τη μετριοφροσύνη που διακρίνει αυτούς τους χώρους , αυτοαποκαλούνταν «μεγάλα, σοβαρά και υπεύθυνα» κόμματα…
Και αφού φόβισαν, εκβίασαν, οδήγησαν τη Χώρα και τους ανθρώπους της στην απόγνωση, στην απελπισία, στον εξευτελισμό, στην αυτοκτονία συνανθρώπους μας, αποφάσισαν να κάνουν και εκλογές νομιμοποίησης και ξεπλύματος της ασέλγειας σε βάρος του λαού και της χώρας μας.
Όμως στις εκλογές που έγιναν ο λαός βροντοφώναξε:
Ούστ από δω ανίκανοι ,άχρηστοι, κλέφτες,εκβιαστές, καταχραστές της τυφλής εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια δείξαμε και στους δυό σας!
Πάρτε πίσω τα μνημόνιά σας, τις δανειακές και άλλες συμβάσεις που υπογράψατε παραποιώντας , πλαστογραφώντας και υφαρπάζοντας την υπογραφή μου.
Σας δίνω σαφή εντολή να στηρίξτε τις αριστερές δυνάμεις ,να δείξουμε όλοι μαζί στους εταίρους μας πως είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαζόμαστε μαζί τους δίκαια και επί αμοιβαίας ωφελείας των λαών μας, όμως δεν έχουμε σκοπό να επιτρέψουμε την εξόντωση και εξαθλίωση του λαού μας και των άλλων λαών στο όνομα καμιάς δημοσιονομικής προσαρμογής.
Το πρόβλημα χρέους είναι ένα κοινό μας πρόβλημα, του οποίου πρέπει από κοινού και με πολιτικούς κυρίως όρους να δρομολογήσουμε όλες οι χώρες την επίλυσή του, σεβόμενες τα ζωτικά συμφέροντα και δίκαια των χωρών και των λαών που απαρτίζουν της Ευρωπαική μας ένωση.
Υπηρετούμε ως πολιτικά υποκείμενα ανθρώπους, οικογένειες , παιδιά, απόμαχους, πολίτες που δουλεύουν και ελπίζουν. Δεν αναγνωρίζουμε καμία εξουσία καμιάς αγοράς επάνω στο δικαίωμα του κάθε λαού,του κάθε ξεχωριστού ανθρώπου να ζεί αξιοπρεπώς.
Κυρίαρχος είναι ο λαὀς!
Ο δικός μας, ο δικὀς σας και κάθε λαός που υποτάσσει την κερδοσκοπία και την τοκογλυφία των αγορών χρήματος αντί να υποτάσσεται σε αυτές.
Αλέξη Τσίπρα,
Δεν ζητάς από τους «προσκυνημένους» κατά την προσφιλή έκφραση του Καμμένου να άρουν την υπογραφή τους… Άλλωστε αυτή μετά το αποτέλεσμα των εκλογών , δεσμεύει αυτούς ως πρόσωπα και μόνο. Δεν έχει καμία πολιτική αξία για κανέναν.
Απεναντίας, τους ζητάς να αναγνωρίσουν την πολιτική και ιδεολογική ήττα τους, και τους καλείς στο όνομα της Πατρίδας και της Εθνικής ομοψυχίας που τόσο τους αρέσει να επικαλούνται, να προσυπογράψουν το παραπάνω ¨διάγγελμα¨ και να το προωθἠσουμε όλοι μαζί και στους άλλους λαούς που στενάζουν και απειλούνται από τις αγορές ώστε η Ευρώπη και όλος ο σύγχρονος δημοκρατικός κόσμος να επανακαθορίσει τη στάση του και τις αξίες του βαδίζοντας στην δεύτερη μ.χ χιλιετία της ανθρωπότητας.
Αλέξη Τσίπρα, πήρες την πρωτοβουλία!
Βάλε στο παιχνίδι τους πολίτες της χώρας μας και της Ευρώπης.
Τσάκισε ιδεολογικά και πολιτικά τις ελιτίστικες φωνές του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου που δυο μόλις μέρες μετά το χαστούκι του λαού και αφού μετρούν και ξαναμετρούν κουκιά, ξεθάρεψαν και με την αμετροέπεια και αλαζονεία που τόσα χρόνια έθρεψαν λένε τώρα στο λαό: Εντάξει, σ’αφήσαμε να βρίσεις , να εκτονωθείς , να μας καταψηφίσεις….
Όμως τώρα, αγράμματε και απολίτικε λαουτζίκο, που τόλμησες να σκεφτείς ότι μπορείς να κυβερνηθείς και να αυτοδιαχειριστείς το παρόν και το μέλλον σου, που τόλμησες να δαγκώσεις το χέρι αυτού που τόσα χρόνια σε τάιζε, ξαναγύρισε στο μαντρί να τρώς πίτουρα πια γιατί δεν αξίζεις και τίποτα καλύτερο…
Αυτές είναι οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΕΞΙΑΣ.
Έχουν σκοπό να σύρουν το λαό σε νέες εκλογές εντείνοντας την επιχείρηση τρομοκράτησης, εκβιασμού και την ανοιχτή απειλή του με πείνα. Αν το κάνουν , τότε θα έχουν στο ακέραιο την ευθύνη για τον εκβαρβαρισμό και την οικονομική και κοινωνική οπισθοδρόμηση του λαού μας αλλά και της Ευρώπης που η τυφλή εως κοντόφθαλμη τακτική τους θα έχει φέρει ως αποτέλεσμα.
Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα!
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Ζούμε ιστορία.
Ας κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει ως ελάχιστη υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται.
Φιλικά,
Κανετάκης Γιώργος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Καλλίτερος ἄνθρωπος, καλλίτερες κοινωνίες, ὑγιὴς πλανήτης...

Φιλονόη καὶ φίλοι......

Καλλίτερος ἄνθρωπος, καλλίτερες κοινωνίες, ὑγιής πλανήτης.

αἰέν ἀριστεύειν

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

iGlinavos

Thoughts of a recovering leftist

πολύφημος 2.0

στους τυφλούς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι

7elementaryko

Σύλλογος Γονιών και κηδεμόνων 7ου Δημοτικού σχολείου Κω

Η πελλάρα εν ΠΟΛΛΩΝ λογιών

Κυπριακή οικονομία, πολιτική, ιδέες και πελλάρες

Redflecteur

About Art and Politics

ESCapology

Travel | Adventure | Inspiration

κάτω αριστερά

σκέψεις και νέα από τα κάτω και τα αριστερά

SaveTheCrisis

or save youselves

Reform Watch Greece

Monitor and evaluate structural reforms, and political/social change in Greece.

Inside Greece

News and opinion from Greece

Αρέσει σε %d bloggers: